Saturday, June 17, 2017

Vitamin C Yang Terbaik, Murah, Jimat dan Lain Dari Yang Lain.




Kenapa Vitamin C Shaklee lain dari yang lain.

Semalam sya pergi hq Shaklee untuk restock barang yang customer order. Antara vitamin yang banyak sya borong adalah Vitamin C 500mg Shaklee. 1 tablet vitamin C Shaklee bersamaan 7 1/2 biji buah oren. 

Vitamin C Shaklee ni jenis "Sustained Release" dan mudah larut dalam air. Khasiatnya dilepaskan 100mg setiap jam selama 5jam kedalam tubuh badan..tidak membebankan buah pinggang kerana akan keluar melalui urin. 

Vitamin C termasuk dalam set kecantikan kulit Shaklee. Ada yang tanya sya, kalau suplemen untuk kulit yang memberi kesan kulit yang cantik dan menguatkan sistem imun badan serta harga yang murah dan jimat nak makan suplemen apa? Mestilah sya sarankan Vitamin C Shaklee. 

Khasiat Sustained Release Vitamin C :

🍁menguatkan sistem imun
🍁memberi tenaga
🍁mengatasi masalah insomnia
🍁awet muda
🍁membentuk kolagen dalam badan
🍁mencerahkan kulit seluruh badan
🍁memudarkan parut
🍁mengecutkan jerawat
🍁mengecilkan pori muka
🍁membaiki masalah kulit kering dan berminyak
🍁 memudarkan blackhead, whitehead
🍁 membantu penyerapan iron
🍁 mengekalkan kolesterol sihat
🍁 meredakan demam selsema dengan cepat
🍁membaikpulih luka
🍁mengurangkan kesan sunburn
🍁menjadikan tona kulit lebih sekata
🍁mengurangkan kedutan dan melambatkan penuaan
🍁 kulit cerah kemerah-merahan semulajadi
🍁 mengelak ketarak mata

Banyakkk lagi laaa fungsi dan kelebihannya. Tak rugi beli. 1 botol ada 180 biji. Tahan 6 bulan lebih. Untung dan jimat. Berbaloi-baloi.


Vitamin C sangat diperlukan untuk pertumbuhan tisu-tisu otot dan merangsang pembentukan kolagen dalam badan. Kolagen kurang dalam badan maka cepat kendur la kulit manusia. 


Haiwan seperti arnab boleh menghasilkan vitamin C sendiri tetapi manusia tak boleh menghasilkan vitamin C sendiri. 
Pengambilan Vitamin C yang konsisten setiap hari membantu mencerahkan kulit seluruh badan dan menjadikan tona kulit lebih sekata.

Sustained Release Vitamin C Shaklee adalah 100% semulajadi, tiada bahan pengawet atau pewarna tiruan. Halal, selamat dan berkesan kerana kesemua produk Shaklee telah menjalani ujian klinikal oleh pakar-pakar yang terlibat untuk membuktikan keberkesanannya. 

Jika anda berminat untuk membeli Sustained Release Vitamin C Shaklee, anda boleh menghubungi saya dan saya akan guide anda cara makan vitamin yang betul.

Order & konsultasi,
Syafia 0125752865
Facebook : Syafia Mazlan
Instagram : Vitaminshopby_syafia

Pengedar Shaklee Kawasan Nilai, Kawasan Slim River dan Tanjung Malim Perak. 

Atau membuat belian secara online dilink ini dan penghantaran terus kealamat anda. 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c6f0e84244546454ed8686478fb01220

Disclaimer :
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.*

7 comments:

  1. saya suka vit C...consume semenjak kecil lagi sebab kulit saya jenis sensitif, mudah kena jangkitan...bila jumpa vit C yang baik, memang berbaloilah makan...tq tipsnya sis

    ReplyDelete
  2. The best vit c shaklee.kakina dan kelurga memang mengamalkannya..setiap hari

    ReplyDelete
  3. sebotol boleh tahan 6 bulan..memang jimat

    ReplyDelete
  4. Oh my feberet vitamin. Suka sangat. Bukan je buleh sihat cantik dari dalam, boleh bantu kuatkan imun badan jugak. ❤

    ReplyDelete
  5. Vitamin c yang menjadi kegemaran saya dan suami .. sebab sangat best, bkn hnya untuk telan tapi buat mask pun best ..

    ReplyDelete
  6. Vitamin c yang menjadi kegemaran saya dan suami .. sebab sangat best, bkn hnya untuk telan tapi buat mask pun best ..

    ReplyDelete
  7. Vita C ni vitamin kak Aya wajib amik hari-hari. Kalau mau selesema, kak amik lebih-lebih pula. Nda jd selesema 😍

    ReplyDelete

Keistimewaan Vivix Shaklee. Apa itu Vivix?

Apa itu Vivix? Seringkali kita dengar Vivix Shaklee. Tapi tak tahu apa fungsinya. Hari ni saya akan terangkan dengan lebih lanjut apa itu V...